Kuşkonmaz Izgara yapmanın En İyi ve En Kolay Yolu |
Kalın, doyurucu kuşkonmaz sapları satın alın. Bunların ızgara ızgaralarına düşme olasılığı daha düşüktür. Odunsu uçları koparıp sap cildini soyarak kuşkonmaz hazırlayın.
Kuşkonmazları, her sapı eşit bir şekilde kaplamak için ellerinizi kullanarak nötr tadında, yüksek ısıya sahip bir yağla hafifçe kaplayın.
Orta-yüksek bir ızgarada, kuşkonmaz saplarını ızgara ızgaralarına dik olarak yerleştirin. Üstü kapatın ve kuşkonmazın yaklaşık 30 saniye pişmesini / buğulamasını bekleyin. Izgara üstünü açın, kuşkonmazı atmak için maşa kullanın, üstünü kapatın ve 30 saniye daha pişirin.
Izgaradan alın ve tuz ve karabiber tadın.
Bu kadar! Izgara işaretlerini tercih ederseniz, kuşkonmazı daha uzun süre bırakmayı deneyebilirsiniz, ancak bu hızlı yöntemin hafif bir krizi korurken kuşkonmazı pişirdiğini göreceksiniz. Zevk almak!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Bize ne düşündüğünüzü yazın lütfen