Gel Dese Aşk Dizisi

En Yeni diziler  2020
Gel Dese Aşk oyuncu kadrosu!
GEL DESE AŞK DİZİSİ OYUNCULARI

2020 Ekranların en yeni dizisi Gel Dese Aşk yayın hayatına başladı. Sinegraf yapımı dizinin yönetmeni Osman Sınav. Gel Dese Aşk senaryosu ise Rahşam Çiğdem İnan'a ait. Gel Dese Aşk Oyuncu kadrosunda da Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman ve Ertan Saban  bulunuyor.
Gel Dese Aşk ATV’de izleyicinin karşısına çıkan dram türündeki dizi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Osman Sınav’ın yapımcısı olduğu dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman ve Ertan Saban yer alıyor.
GEL DESE AŞK OYUNCU KADROSU

GEL DESE AŞK OYUNCULARI
Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy Kaçarski, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata, Buket Eker Kabal, Ebru Emre, Ayşe Defne PirinçciMehmet Atay ve Altan Gördüm.



Erkan Petekkaya / Murat Düdenli
ERKAN PETEKKAYA

40-45 yaşlarında, evli, iki çocuk babası. Karısı ile küçük kızının doğumundan sonra iyice birbirlerinden kopmuşlar. Mutsuz bir evliliğin mecburi kölesi. Bahar ile tanışması ile hayatına adeta bahar geliyor. Onun yaşam dolu enerjisi ile duyduğu hisleri aşk sanıyor. Bu uğurda önce evliliği bir çıkmaza giriyor daha sonra da hayatı.



Şebnem Bozoklu / Yasemin Düdenli
ŞEBNEM BOZOKLU

40-45 yaşlarında, evli iki çocuk annesi. Kızının hastalığının vicdan azabını yaşıyor. Hayattan zevk almak, gerçekten mutlu olmak onun için bir ihanet olduğu için hayatı hem kendine hem kocası Murat'a zindan ediyor. Hayatlarına Bahar'ın girmesi ile tüm dengeleri alt üst olacak. Önce kusursuz evliliği daha sonra da kendi ile ilgili bildiği tüm gerçekleri yeniden yazacak.



İlayda Çevik / Bahar Çetin

İLAYDA ÇEVİK

25 yaşında. Başına buyruk, deli dolu, cıvıl cıvıl bir genç kız. Barlas'ın babası olduğunu öğreniyor. Ve onun kendisini terk etmesinin intikamını almak için çıktığı yolda kendini Murat'a aşık olmuş olarak buluyor. Aslında Murat'ta hiç tadamadığı baba sevgisini bulduğunun farkında bile değil.



Öykü Gürman / Sitare Pusat

ÖYKÜ GÜRMAN40-45 yaşlarında. Barlas'ın karısı. Sadi'nin kızı. Hayattaki en büyük tutkusu oğlu Onur, bir de yüzüne yaptırdığı küçük dokunuşlar. Güzel ve genç görünmeye kafayı takmış biri. Kocasına delicesine bir tutkusu var. Bahar'ın hayatlarına girmesi ile aslında hayatı en çok altüst olacak insanlardan biri.



Ertan Saban / Barlas Pusat

ERTAN SABAN40-45 yaşlarında evli ve bir çocuk babası. Oğlu ile rekabet içinde, karısının parasına ve itibarına düşkün ama hayatını yaşayan tam bir çapkın. Zamanında bu evliliği yapabilmek için arkasında bıraktıklarının önüne çıkması ile huzur dolu yaşamı birden bir kabusa dönecektir.

GEL DESE AŞK KONUSU

Bahar, babasını hiç tanımadan annesi tarafından büyütülmüstür. Murat’ın ortağı Barlas’ın babası olduğunu öğrenince şirkete onunla yüzleşmeye gelir. Barlas tarafından hakaretler eşliğinde kapı dışarı edilir. Şirkette tesadüfen Murat’la tanışır, Bahar. Murat bu hayat dolu kızdan etkilenir. Aşk, Murat’ı çağırmış, gel demiştir. Murat aşkın rüzgarıyla sürüklenirken iki kadın arasında gelgitler yaşar. İlk aşkı, ilk göz ağrısı, çocuklarının annesi Yasemin’le, ikinci baharı Bahar arasında savrulur, durur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bize ne düşündüğünüzü yazın lütfen

En iyi Nintendo Switch aksesuarları

En Yeni En iyi Nintendo Switch aksesuarları 2021: Switch'inizi koruyun ve kişiselleştirin En iyi Nintendo Switch aksesuarları 2021: Sw...